Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-09@10:26:23 GMT

تعطیلی ۶ هزار واحد طلافروشی و طلاسازی

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۲۵۰۰۴

احمد وفادار در گفت‌وگو با فارس، در مورد وضعیت بازار طلا اظهار داشت: سال گذشته در تهران حدود ۱۳۰۰ واحد طلافروشی و کارگاه طلا سازی تعطیل شدند که هر کدام ۲۰ تا ۳۰ کارگر داشتند. در کل کشور نیز طی دو سال اخیر حدود ۶ هزار واحد طلاسازی و طلا فروشی تعطیل شدند که بیشتر  آنها در استان اصفهان بوده است.

این عضو اتحادیه در مورد علت تعطیلی واحدهای طلافروشی گفت: رکود بی سابقه، مالیات بر ارزش افزوده و کاهش قدرت خرید مردم از جمله این دلایل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک فرد اگر سه بار طلای خود را بخرد و بفروشند، مثل این است که دیگر طلایی ندارد. اکنون ۹ درصد مالیات ارزش افزوده به علاوه ۷ درصد سود مغازه دار به علاوه ۲۵ درصد اجرت ساخت گرفته می‌شود.

وی بیان می‌کند:‌ رکود عجیبی ظرف یک و نیم سال گذشته در بازار حاکم شده که در ۶۰ سال اخیر بی سابقه است، متاسفانه خریدار نیست و بدلیجات جای طلا را گرفته است.

وفادار ادامه می‌دهد: هر سال ۱۵ تا ۲۰ درصد مالیات افزایش یافته است. آماری از میزان مالیات صنف طلا فروشان نداریم، اما برآوردها نشان می‌دهد از سال ۹۴ به بعد حدود ۵۰ درصد مالیات عملکرد مشاغل افزایش دارد.

عضو اتحادیه طلا و جواهر در پاسخ به این سوال که چقدر طلا فروشان فرار مالیاتی دارند، گفت:‌ طلا فروشان نمی‌توانند فرار مالیاتی داشته باشند. باید به دفاتر مودی (مالیات دهنده) اعتماد شود.

این فعال بازار طلا در مورد اینکه مالیات ستانی دنیا براساس ابزارهای قدرتمند مثل حساب‌های بانکی و تمامی اطلاعات اقتصادی و دارایی افراد است، تا بتوان مالیات عادلانه طلب کرد، یادآور شد: سازمان مالیاتی باید حساب‌های بانکی را داشته باشد و به عدالت مالیات بگیرد. اعتمادی میان دو طرف وجود ندارد و دفاتر پذیرفته نمی‌شود و ممیزان مالیاتی دلیل محکمه پسندی برای افزایش مالیات ارائه نمی‌کنند.

وی افزود:‌ برنامه زیرمیزی باید حل شود اولین مشکل مربوط به دولت و سازمان مالیاتی است که نمی‌تواند بر اساس مستندات مالیات بگیرد و از این ضعف، عده‌ای سوء استفاده می‌کنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۵۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳۰ هزار خانه خالی در شهرهای جدید

سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید ایران با اشاره به وجود ۳۰ هزار خانه خالی در شهرهای جدید اعلام کرد: با احتکار مسکن برخورد می‌کنیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سعید غفوری درباره روند شناسایی خانه‌های خالی در شهرهای جدید و ارائه آمار این واحدها به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات اظهار کرد: با تاکید وزیر راه و شهرسازی، شهرهای جدید با قوت جهت عرضه واحدهای مسکونی خالی وارد عمل شدند تا بتوان قیمت‌ها را در بازار مسکن تعدیل کرد.

وی افزود: با احتکار مسکن برخورد می‌کنیم و بر اساس قانون، خانه‌های خالی به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات معرفی خواهند شد. تاکنون 30 هزار واحد مسکونی خالی در شهرهای جدید شناسایی شده است که به تمام مالکان آنها جهت تعیین تکلیف و معرفی ساکن، اخطار داده شده است.

وی با بیان این‌که محتکران بدانند شهرهای جدید دیگر بهشت آنها نخواهد بود، ادامه داد: تعدادی از مالکان وارد سامانه ملی املاک و اسکان شده و نسبت به تکمیل، تأیید یا تصحیح اطلاعات مالکیت خود و همچنین ساکنان واحدهایشان اقدام کرده‌اند و برخی دیگر هیچ اقدامی انجام ندادند. پس از پالایش مجدد با داده‌های دستگاه‌ها، طی دو هفته آینده نهایی شده و توسط وزارت راه و شهرسازی به سازمان امور مالیاتی معرفی می‌شوند.

وی با توصیه به دارندگان واحدهای خالی در شهرهای جدید به منظور تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر واحدهای خالی و عرضه آنها به بازار مسکن گفت: عرضه این واحدها به بازار می‌تواند قیمت مسکن و اجاره بها را تعدیل کند. همچنین مالکان مشمول مالیات نخواهند شد. اگر این واحدها برای سال بعد خالی بماند میزان مالیاتی که از این واحدها اخذ خواهد شد به دو برابر می‌رسد.

به گزارش تسنیم، اظهارات سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید ایران در حالی است که بخشی از واحدهای مسکن مهر افتتاح شده به واسطه نداشتن امکانات زیربنایی (آب، برق، فاضلاب) قابل سکونت نیست. مشخص نیست چه تعداد از این واحدهای فاقد امکانات در آمار خانه‌های خالی شناسایی شده شرکت عمران شهرهای جدید ایران قرار دارد.

مدیرعامل شهر جدید پرند آذرماه سال گذشته از شناسایی 15 هزار واحد مسکونی خالی و 150 بنگاه غیرمجاز خبر داد و گفته بود: با تأکید وزیر راه و شهرسازی کمیته شناسایی خانه‌های خالی در شهر جدید پرند راه‌اندازی شد. هدف قانونگذار و این طرح‌های حمایتی، تولید مسکن و عرضه به بازار مسکن است تا بتوان در بازار مسکن تعدیل ایجاد کرد.

آرش صیادی افزود: با احتکار مسکن برخورد می‌کنیم و بر اساس قانون به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات معرفی خواهد شد.در حال راستی‌آزمایی این تعداد واحدهای خانه خالی هستیم که بعد از نهایی شدن به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات معرفی خواهد شد و روند مالیات‌ستانی از این واحدها در برنامه قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: به دارندگان واحدهای خالی در شهر جدید پرند توصیه می‌کنیم هرچه سریعتر واحدهای خالی را به بازار مسکن عرضه کنند تا بازار اجاره تعدیل شود. اگر این واحدها برای سال بعد خالی بماند میزان مالیاتی که از این واحدها اخذ خواهد شد به دو برابر می‌رسد. گشت‌های کنترلی و شناسایی واحدهای مسکونی خالی با حضور مأمور مالیات خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • تاباندن نور بر ابهامات استراتژی مالیاتی دولت
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان
  • رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی در فروردین ۱۴۰۳
  • ۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف
  • شناسایی ۳۰ هزار خانه خالی در شهرهای جدید
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی